Orxmasingel Menaam Nederland in Menaam via Huurflits

Orxmasingel Menaam NederlandBinnen Orxmastate zijn enkele woningen (op de tweede verdieping) beschikbaar gesteld voor alle leeftijden. Orxmasingel is één van deze appartementen. U komt binnen via de hal, met toegang tot de keuken, garderobe, berging, badkamer en woonkamer. De slaapkamer is te bereiken via de badkamer en de woonkamer. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot het balkon. Deze is gelegen op het zuidoosten. Hierdoor kunt u vooral ’s ochtends en ’s middags heerlijk van de zon genieten. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet.

Je vind de Appartement aan de Orxmasingel Menaam Nederland  te Menaam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Menaam aan de Orxmasingel Menaam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Menaam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Orxmasingel in Menaam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Orxmasingel in Menaam – Klik hier

Details van Appartement Orxmasingel in Menaam

Prijs – 647.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 49

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Orxmasingel Menaam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren