Orxmasingel Menaldum Nederland in Menaldum via Huurflits

Orxmasingel Menaldum NederlandOrxmasingel bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw op de eerste verdieping. U komt binnen via de hal, met toegang tot woonkamer met moderne open keuken, garderobe, berging en gerenoveerde badkamer. De slaapkamer is te bereiken via de woonkamer. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot het balkon. Deze is gelegen op het zuidoosten. Hierdoor kunt u vooral ’s ochtends en ’s middags heerlijk van de zon genieten. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en toilet.De foto’s zijn van een vergelijkbaar appartement. Het gehele appartement is voorzien van laminaatvloer en raambekleding, welke ter overname aangeboden worden.

Je vind de Appartement aan de Orxmasingel Menaldum Nederland  te Menaldum nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Menaldum aan de Orxmasingel Menaldum Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Menaldum. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Orxmasingel in Menaldum wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Orxmasingel in Menaldum – Klik hier

Details van Appartement Orxmasingel in Menaldum

Prijs – 647.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 49

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Orxmasingel Menaldum Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren