Ossenmarkt, Binnenstad, Zwolle, Overijssel, Netherlands, 8011MS, The Netherlands in Zwolle via Huurflits

Ossenmarkt, Binnenstad, Zwolle, Overijssel, Netherlands, 8011MS, The NetherlandsSITUERINGDe kamer bevindt zich in een pand in de binnenstad op een etage en is ca. 24m2 groot.VOORZIENINGENDe kamer heeft een centrale verwarming en is voorzien van een keukenblok. De badkamer en het toilet worden gedeeld met 3 andere medebewoners.LOCATIEVanaf locatie is de winkelcentrum en de kroegen binnen no time te bereiken. Boodschappen kunnen gedaan worden bij de stadssupermarkt of in het nabij gelegen winkelcentrum Diezerpoort. Het station is binnen 5 minuten fietsen te bereiken.BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODEDe woonruimte is beschikbaar per 10 augustus 2020. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.HUURPRIJS EN BORGDe huurprijs is inclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maandhuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

Je vind de Kamer aan de Ossenmarkt, Binnenstad, Zwolle, Overijssel, Netherlands, 8011MS, The Netherlands  te Zwolle nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Zwolle aan de Ossenmarkt, Binnenstad, Zwolle, Overijssel, Netherlands, 8011MS, The Netherlands en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Zwolle. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Ossenmarkt in Zwolle wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Ossenmarkt in Zwolle – Klik hier

Details van Kamer Ossenmarkt in Zwolle

Prijs – 480.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 24

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ossenmarkt, Binnenstad, Zwolle, Overijssel, Netherlands, 8011MS, The Netherlands

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren