Oude Ebbingestraat in Groningen via Esteon

Oude EbbingestraatWoonruimte te huur in Groningen, Binnenstad. Een appartement met een oppervlakte van 70m2, 3 kamer(s) en 2 slaapkamer(s). Voorzieningen: Balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt.. Het zal gestoffeerd opgeleverd worden. De huurprijs is €1.200,- per maand. Matchen jouw woonwensen met deze woonruimte? Bekijk het snel.

Je vind een Woonruimte te huur in Groningen, Binnenstad nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Oude Ebbingestraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Woonruimte te huur in Groningen, Binnenstad wees er dan snel bij!

Meer informatie over Woonruimte te huur in Groningen, Binnenstad – Klik hier

Details van Woonruimte te huur in Groningen, Binnenstad

Prijs – 1200.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 70m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oude Ebbingestraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren