Oude_Deldenerweg Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Oude_Deldenerweg Enschede NederlandINDELING:Het appartement is volledig ingericht met een woonkamer (flatscreen kabel-tv en WiFi aanwezig), een volledig ingerichte open keuken met kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser, 2 slaapkamers en 2 badkamers waarvan één met ligbad , douche, wastafel en toilet, de andere met douche, wastafel en toilet.

Je vind de Appartement aan de Oude_Deldenerweg Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Enschede aan de Oude_Deldenerweg Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Oude Deldenerweg in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Oude Deldenerweg in Enschede – Klik hier

Details van Appartement Oude Deldenerweg in Enschede

Prijs – 895.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oude_Deldenerweg Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren