Oude_Delft Delft Nederland in Delft via Huurflits

Oude_Delft Delft NederlandGelegen aan de prominente gracht Oude Delft staat dit prachtige en statige monumentale pand. Dichtbij alle voorzieningen die u zich kunt wensen, station, winkels en supermarkten. Op de 3e etage vind u het appartement, met uitzicht op de gracht. Door de ramen schijnt veel zonlicht naar binnen waardoor het er prettig vertoeven is. Het appartement is voorzien van een open keuken met moderne apparatuur en een bescheiden maar moderne badkamer. De kledingkast in de slaapkamer is ter overname, verder word het gestoffeerd opgeleverd. Huurprijs Incl. G/W/E & internet: 1200 Euro exclusief gemeentelijke belastingen Geen studenten Niet roken

Je vind de Appartement aan de Oude_Delft Delft Nederland  te Delft nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Delft aan de Oude_Delft Delft Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Delft. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Oude Delft in Delft wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Oude Delft in Delft – Klik hier

Details van Appartement Oude Delft in Delft

Prijs – 1200.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oude_Delft Delft Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren