Oude_Haagweg DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Oude_Haagweg DenHaag NederlandSuper leuke studio beschikbaar! Het betreft een Studio van circa 24m2 op de 2e verdieping bestaande uit 1 open ruimte (geen aparte slaapkamer) met eigen (zeer luxe) douche en toilet, en een eigen (eveneens luxe) keuken in de open ruimte. Deze studio heeft tevens een terras/balkon van circa 2 x 2,5 met uitzicht over de stadstuinen.

Je vind de Studio aan de Oude_Haagweg DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHaag aan de Oude_Haagweg DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Oude Haagweg in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Oude Haagweg in Den Haag – Klik hier

Details van Studio Oude Haagweg in Den Haag

Prijs – 575.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oude_Haagweg DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren