Oude_Herengracht Leiden Nederland in Leiden via Huurflits

Oude_Herengracht Leiden NederlandBeschrijvingEntree aan de straatzijde via de gemeenschappelijke hal zijn de voordeuren te bereiken. Entree appartement in de hal waaruit de slaapruimte (6m2) en de badkamer (4m2), welk beschikt over een inloopdouche, wastafel met spiegelkast, handdoekenradiator en zwevend toilet, zijn te betreden. De woonkamer (25m2) bevindt zich aan de voorzijde en biedt door de grote ramen veel natuurlijk daglicht. De woonkamer beschikt over een open keuken welk is uitgerust met een inbouw koelkast met vriesvak, een combi oven/magnetron, een 4 pits-inductie kookplaat, een inbouw RVS-afzuigkap, een inbouw vaatwasmachine, een gootsteen met mengkraan en voldoende opbergruimte.In de gemeenschappelijke hal bevindt zich een inpandige fietsenberging welk gedeeld wordt met de andere woningen.

Je vind de Appartement aan de Oude_Herengracht Leiden Nederland  te Leiden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leiden aan de Oude_Herengracht Leiden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leiden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Oude Herengracht in Leiden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Oude Herengracht in Leiden – Klik hier

Details van Appartement Oude Herengracht in Leiden

Prijs – 1092.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 38

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oude_Herengracht Leiden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren