Oude_Maastrichterweg Gulpen Nederland in Gulpen via Huurflits

Oude_Maastrichterweg Gulpen NederlandEntree Bij het binnengaan van het appartement kom je in de hal die toegang biedt tot de woonkamer, badkamer en 2 slaapkamers. Woonkamer Woonkamer met veel lichtinval. Keuken De keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling voorzien van de navolgde apparatuur: afzuigkap, kookplaat en koelkast. Slaapkamer 1 Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement en betreft de hoofdslaapkamer. Slaapkamer 2 De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement en is geschikt als hobbykamer. Badkamer Verzorgde badkamer voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel. Tevens bevindt zich hier het aansluitpunt voor de wasautomaat.

Je vind de Appartement aan de Oude_Maastrichterweg Gulpen Nederland  te Gulpen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Gulpen aan de Oude_Maastrichterweg Gulpen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Gulpen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Oude Maastrichterweg in Gulpen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Oude Maastrichterweg in Gulpen – Klik hier

Details van Appartement Oude Maastrichterweg in Gulpen

Prijs – 898.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oude_Maastrichterweg Gulpen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren