Oude_Molenstraat Assen Nederland in Assen via Huurflits

Oude_Molenstraat Assen NederlandIn het centrum van Assen, gelegen aan het Koopmansplein in Assen is het overdekte winkelcentrum ‘Forum Zuid’ uitgebreid met 3 verdiepingen. Op deze verdiepingen zijn 43 luxe appartementen gerealiseerd in het appartementencomplex Koopmanstaete, welke allen per medio februari/maart te huur zijn.Deze appartementen variëren in grootte van 43m2 tot 92m2 met allen een balkon of terras. De appartementen beschikken over één of twee slaapkamers, zijn gasloos, zeer goed geïsoleerd en voorzien van een luchtwarmte pomp en vloerverwarming. Ook hebben alle appartementen een eigen plek in de fietsenberging op de begane grond. Kortom, de appartementen zijn erg gevarieerd en gerealiseerd volgens de hedendaagse standaarden.

Je vind de Appartement aan de Oude_Molenstraat Assen Nederland  te Assen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Assen aan de Oude_Molenstraat Assen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Assen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Oude Molenstraat in Assen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Oude Molenstraat in Assen – Klik hier

Details van Appartement Oude Molenstraat in Assen

Prijs – 840.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oude_Molenstraat Assen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren