Oude_Oeverstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Oude_Oeverstraat Arnhem NederlandGerenoveerde zelfstandige studio op de 2e verdieping gelegen aan de voorzijde op een toplocatie in hartje centrum! De studio heeft een zeer praktische woon/slaapkamer van ruim 24 m2 met grote raampartijen voor voldoende daglicht. De keuken is door een bar gescheiden van het woongedeelte. De woning heeft een eigen badkamer van 6m2 met douche, wastafel en toilet.

Je vind de Studio aan de Oude_Oeverstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Arnhem aan de Oude_Oeverstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Oude Oeverstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Oude Oeverstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Studio Oude Oeverstraat in Arnhem

Prijs – 625.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 24

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oude_Oeverstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren