Oude_Oeverstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Oude_Oeverstraat Arnhem NederlandDe studio zelf is gelegen op de 1e verdieping aan de voorzijde van het pand en is daardoor voorzien van een eigen badkamer en keuken.De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. De keuken bevindt zich in de woon-slaapkamer en is voorzien van een eenvoudig keukenblok met een afzuigkap. De grote raampartijen maken de studio licht en ruimtelijk. Er is ook een eenpersoons hoogslaper die u kunt gebruiken. In de hal van de studio heeft u uw eigen wasmachine aansluiting.

Je vind de Studio aan de Oude_Oeverstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Arnhem aan de Oude_Oeverstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Oude Oeverstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Oude Oeverstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Studio Oude Oeverstraat in Arnhem

Prijs – 600.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 24

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oude_Oeverstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren