Oude_Postweg Hengelo Nederland in Hengelo via Huurflits

Oude_Postweg Hengelo NederlandDe woning is direct bereikbaar vanaf uw eigen parkeerplaats. Loopafstand van het centrum van Hengelo (2km) en het NS station (2km)INDELINGBenedenwoning met een ruime woon/slaapkamer, aparte eigen douche/WC en een nieuwe woonkeuken incl. huishoudelijke apparaten.De gehele studio is voorzien van een bijzondere, Italiaanse plavuizen vloer (witte setting).Ruime entree, woon/slaapkamer waar eventueel berging mogelijk is.Via de keuken direct toegang tot de volledig betegelde douche welke is voorzien van een inloopdouche.De keuken geeft toegang tot de ruime was-/stookruimte en het toilet. Deze is geheel betegeld en heeft een fraai hangend toilet.De studio/loft is volledig ingericht met nieuw design meubilair zoals een hoekbank, tv meubel, 2 flatscreens, wasmachine, droger etc etc.

Je vind de Studio aan de Oude_Postweg Hengelo Nederland  te Hengelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Hengelo aan de Oude_Postweg Hengelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Hengelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Oude Postweg in Hengelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Oude Postweg in Hengelo – Klik hier

Details van Studio Oude Postweg in Hengelo

Prijs – 1095.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 74

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oude_Postweg Hengelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren