Oude_Rijksweg Rouveen Nederland in Rouveen via Huurflits

Oude_Rijksweg Rouveen NederlandBegane grond:De ingang is aan de rechterzijde van de boerderij. De boerderij is voorzien van gaskachels. De entree is tevens de berging/bijkeuken. In de berging is een douche en toilet aanwezig. Ook staat hier de vaatwasser. De keuken is eenvoudig te noemen voorzien van een koelkast, gasfornuis, afzuigkap.De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning met zicht op de steeg die loopt naar de Oude Rijksweg.Op begane grond zijn ook 2 slaapkamers aanwezig.

Je vind de Huurwoning aan de Oude_Rijksweg Rouveen Nederland  te Rouveen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Rouveen aan de Oude_Rijksweg Rouveen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Rouveen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Oude Rijksweg in Rouveen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Oude Rijksweg in Rouveen – Klik hier

Details van Huis Oude Rijksweg in Rouveen

Prijs – 650.00
Aantal kamers – 6
Woonoppervlakte – 100

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oude_Rijksweg Rouveen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren