Oude_Rijksweg Staphorst Nederland in Staphorst via Huurflits

Oude_Rijksweg Staphorst NederlandPrachtig ruime woonboerderij te huur nabij het centrum van Staphorst.Op fietsafstand van het winkelgebied van Staphorst en een ligging waarbij u binnen enkele autominuten op de A28 bent.Indeling;Entree, ruime woonkeuken, kantoor/ slaapkamer, toilet, garderobe, bijkeuken en berging.Op de 1e verdieping zijn er 4 slaapkamers en een luxe badkamer met bubbelbad, douchecabine, toilet en vloerverwarming, grote achterzolder.De boerderij is volledig voorzien van isolatie, dubbele beglazing en is geheel gedekt met keramische pannen. Aan de zijkant is er voldoende parkeerruimte aanwezig.

Je vind de Huurwoning aan de Oude_Rijksweg Staphorst Nederland  te Staphorst nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Staphorst aan de Oude_Rijksweg Staphorst Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Staphorst. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Oude Rijksweg in Staphorst wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Oude Rijksweg in Staphorst – Klik hier

Details van Huis Oude Rijksweg in Staphorst

Prijs – 1000.00
Aantal kamers – 8
Woonoppervlakte – 208

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oude_Rijksweg Staphorst Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren