Oude_Zeeweg Noordwijk Nederland in Noordwijk via Huurflits

Oude_Zeeweg Noordwijk NederlandIndeling: gemeenschappelijke entree, entree studio op de begane grond. Woon/slaapkamer met open keuken inclusief 2-pits elektrische kookplaat met afzuigkap. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Gedeeld gebruik van de wasruimte met wasmachine en droger.

Je vind de Studio aan de Oude_Zeeweg Noordwijk Nederland  te Noordwijk nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Noordwijk aan de Oude_Zeeweg Noordwijk Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Noordwijk. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Oude Zeeweg in Noordwijk wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Oude Zeeweg in Noordwijk – Klik hier

Details van Studio Oude Zeeweg in Noordwijk

Prijs – 650.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 21

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oude_Zeeweg Noordwijk Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren