Oudedijk Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Oudedijk Rotterdam NederlandIngang. De woon-/slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed, eettafel, bank en TV. De open keuken is voorzien van koelkast, afzuigkap, spoelbak en gaskookplaat. De badkamer is voorzien van douche, wastafel met spiegel en toilet.

Je vind de Studio aan de Oudedijk Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Oudedijk Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Oudedijk in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Oudedijk in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Oudedijk in Rotterdam

Prijs – 1275.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oudedijk Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren