Oudedijk Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Oudedijk Rotterdam NederlandGemeubileerde en volledig gerenoveerde studio op de vierde verdieping met klein balkon aan de voorzijde gelegen in Rotterdam Oost, wijk genaamd Kralingen. Op loopafstand van metrostation Gerdesiaweg stopt tramlijn 7 voor de deur.Indeling:Entree gemeenschappelijk trappenhuis. Ingang. Woon/slaapkamer met Frans balkon en een open keuken, welke is voorzien van een koelkast, elektrische kookplaat en spoelbak. De badkamer met douche, wastafel met spiegel en wasmachine. Toilet op de overloop.De studio is geschikt voor 1 persoonDe studio wordt opnieuw geschilderd en het meubilair wordt aangevuld

Je vind de Studio aan de Oudedijk Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Rotterdam aan de Oudedijk Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Oudedijk in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Oudedijk in Rotterdam – Klik hier

Details van Studio Oudedijk in Rotterdam

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 23

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oudedijk Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren