Oudegracht Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Oudegracht Utrecht Nederland2e verdieping: woonkamer, openkeuken, 4 pits inductie, afzuigkap, koelkast, wasmachine verwerkt in het keukenblok, openslaande deuren naar het balkon, slaapkamer met hoogslaper. badkamer, wastafel, douchecabine.

Je vind de Appartement aan de Oudegracht Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Oudegracht Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Oudegracht in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Oudegracht in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Oudegracht in Utrecht

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 22

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oudegracht Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren