Oudegracht Utrecht, Nederland in Utrecht via Huurflits

Oudegracht Utrecht, NederlandDit prachtig appartement is gelegen op een unieke locatie in een voormalig pandhuis waar een bank van lening was gevestigd. Het appartement is hoogwaardig afgewerkt en gelegen op de 2e verdieping van het pand. Het appartement is voorzien van een ruime woonkamer met open keuken dieis v.v. van alle benodigde inbouwapparatuur. Daarbij heeft het appartement een ruime slaapkamer en badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Er is een separaat toilet aanwezig. Kortom een prachtig hoogwaardig appartement.

Je vind de Appartement aan de Oudegracht Utrecht, Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Oudegracht Utrecht, Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Oudegracht in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Oudegracht in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Oudegracht in Utrecht

Prijs – 1295.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 55

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oudegracht Utrecht, Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren