Oudegracht Utrecht Nederland in Utrecht via Huurflits

Oudegracht Utrecht NederlandDe woning heeft een ruime woonkamer met prachtige glas in lood ramen. Geweldig uitzicht over de gracht. Het appartement bestaat uit een grote ruimte met een slaapkamer die makkelijk af te sluiten is met een gordijn.Door de gave deuren die in het appartement geplaatst zijn, zijn er verrassende ruimtes gecreëerd.Er is een aparte douche, toilet en ligbad aanwezig!Deze woning moet je echt met eigen ogen zien!

Je vind de Appartement aan de Oudegracht Utrecht Nederland  te Utrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Utrecht aan de Oudegracht Utrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Utrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Oudegracht in Utrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Oudegracht in Utrecht – Klik hier

Details van Appartement Oudegracht in Utrecht

Prijs – 1325.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 83

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Oudegracht Utrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren