Overakkerstraat Breda Nederland in Breda via Huurflits

Overakkerstraat Breda NederlandNu te huur! Appartement in het complex gelegen aan de Overakkerstraat in Breda. Het complex bestaat uit 69 appartementen verdeelt over 6 woonlagen. Parkeren kunt je in de parkeergarage of een van de parkeerplaatsen op het parkeerterrein naast het complex.Alle appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats en berging.Een korte rondleiding door het appartement. Allereerst val je de royale woonkamer op met de daaraan verbonden Keller keuken die is voorzien van inbouwapparatuur van het merk Etna. De volgende apparatuur is in de keuken aanwezig: motorloze afzuigkap, gaskookplaat, combimagnetron, vaatwasser en een vrij staande koelkast inclusief vriesvak. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot je ruime balkon circa 8 m2. De woning is voorzien 2 slaapkamers. In de badkamer vind je een douchehoek, tweede toilet en wastafel. Tevens is er een aparte bergruimte in je appartement aanwezig waar je de aansluitingen voor je droger en wasmachine vindt. Het complex beschikt verder over een lift waardoor je appartement altijd gemakkelijk bereikbaar is.

Je vind de Appartement aan de Overakkerstraat Breda Nederland  te Breda nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Breda aan de Overakkerstraat Breda Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Overakkerstraat in Breda wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Overakkerstraat in Breda – Klik hier

Details van Appartement Overakkerstraat in Breda

Prijs – 1018.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 88

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Overakkerstraat Breda Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren