Overbeeklaan Velp Nederland in Velp via Huurflits

Overbeeklaan Velp NederlandIn een markante villa in Velp, op loopafstand van het centrum en op fietsafstand van de Arnhemse en Velpse hogescholen zoals de HAN en Larenstein, worden studentenkamers verhuurd.De kamers verschillen in grootte en variëren van 14m2 tot 40 m2. Er is op elke verdieping een ruime gemeenschappelijke keuken en een tuin rondom de villa (deze wordt netjes onderhouden!) die is gelegen aan de Overbeek. Alle kamers beschikken over een eigen wastafel. Verder zijn er in de villa evenveel douches en toiletten als er woonruimtes zijn.Dit betreft een kamer van 14 m2 op de tweede etage!

Je vind de Kamer aan de Overbeeklaan Velp Nederland  te Velp nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Velp aan de Overbeeklaan Velp Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Velp. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Overbeeklaan in Velp wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Overbeeklaan in Velp – Klik hier

Details van Kamer Overbeeklaan in Velp

Prijs – 455.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 14

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Overbeeklaan Velp Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren