Overkampweg Dordrecht Nederland in Dordrecht via Huurflits

Overkampweg Dordrecht NederlandWoonkamerDe woonkamer is de belangrijkste ruimte van de woning omdat je hier vaak de meeste tijd door brengt. Daarom is het erg fijn als de woonkamer groot is en veel lichtinval heeft. Deze woonkamer voldoet daar ruimschoots aan! Ook zit de open keuken in de woonkamer!KeukenJe hebt hier een prachtige Bruynzeel Pallas keuken met luxe inbouwapparatuur:- Afzuigkap- Keramische kookplaat- Vaatwasser- Combimagnetron- Koel-vries combinatieBadkamerNet zoals de keuken, is de badkamer van alle gemakken voorzien. Je hebt een kunststof badkuip, aparte inloopdouche met glazen deur en een vrij hangend toilet. Verder heb je in de badkamer een wastafel met spiegel en makkelijke mengkranen.SlaapkamersDit appartement is voorzien van 2 slaapkamers

Je vind de Appartement aan de Overkampweg Dordrecht Nederland  te Dordrecht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Dordrecht aan de Overkampweg Dordrecht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Dordrecht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Overkampweg in Dordrecht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Overkampweg in Dordrecht – Klik hier

Details van Appartement Overkampweg in Dordrecht

Prijs – 1120.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 102

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Overkampweg Dordrecht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren