Overwinningsplein Groningen Nederland in Groningen via Huurflits

Overwinningsplein Groningen NederlandINDELINGEntree met gemeenschappelijke trap, derde verdieping: hal met toilet, ruime en lichte woonkamer met open keuken (40 m2), ruime badkamer voorzien van douche en wastafel met toegang tot het balkon en wasruimte, vanuit de overloop een slaapkamer aan de achterzijde van ca.18 m2 met toegang tot het balkon en tweede slaapkamer van ca.9m2. BIJZONDERHEDEN-2 slaapkamers -Balkon op het zuiden, dus de hele dag zon!-Geschikt voor één persoon of stel, woningdelers zijn niet toegestaan-Niet roken-Huisdieren niet toegestaan-Parkeren kan voor de deur (zeer voordelig)-In overleg kunnen de grote kledingkasten in de slaapkamer blijven staan.

Je vind de Appartement aan de Overwinningsplein Groningen Nederland  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Overwinningsplein Groningen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Overwinningsplein in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Overwinningsplein in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Overwinningsplein in Groningen

Prijs – 1100.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 77

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Overwinningsplein Groningen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren