Ovidiusstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Ovidiusstraat Rotterdam NederlandOp loopafstand van treinstation Lombardijen vinden we dit ruime en lichte appartement. Gezamenlijke entree op de begane grond, via de trap bereiken we de eerste etage. Toegang tot het appartement, waar we via de hal naar slaapkamer 1/ kantoor, slaapkamer 2, moderne badkamer, aparte wc en ruime woonkamer kunnen. De woonkamer is ruim van opzet, door de grote raampartijen komt veel daglicht binnen wat het appartement tot een heerlijke lichte ruimte maakt. Via de woonkamer kom je op het ruime balkon.

Je vind de Appartement aan de Ovidiusstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Ovidiusstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Ovidiusstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Ovidiusstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Ovidiusstraat in Rotterdam

Prijs – 1295.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 90

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Ovidiusstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren