Paardenmarkt Hulst Nederland in Hulst via Huurflits

Paardenmarkt Hulst NederlandIndeling:hal met meterkast, ruime lichte woonkamer met open keuken v.v. luxe witte inbouwkeuken met inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast, etc., schuifdeuren naar de slaapkamer met toegang naar de kelder en de ruime luxe badkamer met wastafelmeubel, douche en aansluitingen voor witgoed.Extra informatie:- Aanvaarding: per 1 oktober 2022- Bovenop de vermelde huurprijs wordt een bedrag van €150,- in rekening gebracht voor de kosten van gas, water enelektriciteit.- De huurprijs is exclusief de kosten voor internet en televisie- Huisdieren zijn niet toegestaan.- Roken is niet toegestaan- Waarborgsom: €1250,-

Je vind de Appartement aan de Paardenmarkt Hulst Nederland  te Hulst nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Hulst aan de Paardenmarkt Hulst Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Hulst. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Paardenmarkt in Hulst wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Paardenmarkt in Hulst – Klik hier

Details van Appartement Paardenmarkt in Hulst

Prijs – 625.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Paardenmarkt Hulst Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren