Paardestraat Sittard Nederland in Sittard via Huurflits

Paardestraat Sittard NederlandDeze onlangs volledig gerenoveerde semi-studio is voorzien van een mooie nieuwe laminaatvloer en is gelegen op de tweede verdieping aan de voorzijde van het pand. De semi-studio beschikt over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.De gezamenlijke keuken beschikt over diverse luxe inbouwapparatuur zoals een kookplaat, oven, afzuigkap, etc.

Je vind de Studio aan de Paardestraat Sittard Nederland  te Sittard nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Sittard aan de Paardestraat Sittard Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Sittard. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Paardestraat in Sittard wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Paardestraat in Sittard – Klik hier

Details van Studio Paardestraat in Sittard

Prijs – 595.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Paardestraat Sittard Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren