Paardestraat Sittard Nederland in Sittard via Huurflits

Paardestraat Sittard NederlandGezellig appartement met 1 slaapkamer eigen badkamer en keuken. Om de hoek van de Markt en toch rustig gelegen.Begane grond:Gemeenschappelijke hal/entree met toegang tot wasruimte met gemeenschappelijke wasmachine.Achtergelegen gemeenschappelijke fietsenberging.Tweede verdieping:Woonkamer met een open keuken (4.92 x 3.91). De keuken is voorzien van een moderne keuken met apparatuur (4-pits gaskookplaat, afzuigkap en een koelkast met vriesvak en wasmachineaansluiting). Ruime slaapkamer (5.56 x 2.86). Betegelde badkamer (2.06 x 0.90) met tegelvloer, douche en toilet

Je vind de Appartement aan de Paardestraat Sittard Nederland  te Sittard nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Sittard aan de Paardestraat Sittard Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Sittard. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Paardestraat in Sittard wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Paardestraat in Sittard – Klik hier

Details van Appartement Paardestraat in Sittard

Prijs – 550.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 38

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Paardestraat Sittard Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren