Paardestraat Sittard Nederland in Sittard via Huurflits

Paardestraat Sittard NederlandHet appartement is gelegen op de eerste verdieping en is bereikbaar via een trap.U komt binnen in de woonkamer met open keuken.Deze keuken is vv. koelkast, elektrische kookplaat, afzuigkap en spoelbak.De slaapkamer is toegankelijk vanuit de woonkamer.Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot de badkamer met douche en toilet.

Je vind de Appartement aan de Paardestraat Sittard Nederland  te Sittard nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Sittard aan de Paardestraat Sittard Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Sittard. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Paardestraat in Sittard wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Paardestraat in Sittard – Klik hier

Details van Appartement Paardestraat in Sittard

Prijs – 695.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 50

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Paardestraat Sittard Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren