Paardestraat Sittard Nederland in Sittard via Huurflits

Paardestraat Sittard NederlandDeze recentelijk volledig gerenoveerde semi-studio is voorzien van een prachtige nieuwe laminaatvloer en is gelegen op de begane grond aan de voorzijde van het pand. De semi-studio heeft een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel.De gedeelde keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een kookplaat, magnetron, afzuigkap, etc.Er is een wasmachine en droger aanwezig voor gezamenlijk gebruik.Tevens is er een berging voor gezamenlijk gebruik waar u een fiets of brommer kunt plaatsen.

Je vind de Studio aan de Paardestraat Sittard Nederland  te Sittard nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Sittard aan de Paardestraat Sittard Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Sittard. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Paardestraat in Sittard wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Paardestraat in Sittard – Klik hier

Details van Studio Paardestraat in Sittard

Prijs – 595.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 18

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Paardestraat Sittard Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren