Paasloerweg Paasloo Nederland in Paasloo via Huurflits

Paasloerweg Paasloo NederlandIndeling:Via de entree bereikt u de badkamer aan de rechterzijde. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en een wastafelmeubel. Via de hal loopt u door naar de ruime woonkamer en de tweede slaapkamer. In deze slaapkamer vindt u een tweepersoonsbed en vaste kasten. De onderhoud staat van het chalet is zeer netjes te noemen. De boedel is modern en smaakvol gecombineerd.

Je vind de Huurwoning aan de Paasloerweg Paasloo Nederland  te Paasloo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Paasloo aan de Paasloerweg Paasloo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Paasloo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Paasloerweg in Paasloo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Paasloerweg in Paasloo – Klik hier

Details van Huis Paasloerweg in Paasloo

Prijs – 775.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 41

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Paasloerweg Paasloo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren