Padangstraat in Groningen via Esteon

PadangstraatAppartement te huur in Korrewegwijk! Het heeft een oppervlakte van 46m2 en zal gemeubileerd opgeleverd worden. De woning bestaat uit 2 kamer(s) en 1 slaapkamer(s). Voorzieningen: Tuin, parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, ligbad, wasmachine, vaatwasmachine, lift of begane grond. De huurprijs is €1.295,- per maand met een borgsom van €1.295,-. Is dit de perfecte woning voor jou?

Je vind een 2-kamer appartement te huur in Groningen nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Padangstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 2-kamer appartement te huur in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over 2-kamer appartement te huur in Groningen – Klik hier

Details van 2-kamer appartement te huur in Groningen

Prijs – 1295.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 46m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Padangstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren