Padangstraat in Groningen via Esteon

PadangstraatTe huur voor €1.295,- per maand: een 2-kamer appartement met een oppervlakte van 46m2. Het wordt gemeubileerd opgeleverd! Voorzieningen: Tuin, parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, ligbad, wasmachine, vaatwasmachine, lift of begane grond. De borgsom bedraagt €1.134,-. Voldoet deze woning helemaal aan jouw wensen?

Je vind een Appartement te huur in Korrewegwijk, Groningen nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Padangstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement te huur in Korrewegwijk, Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement te huur in Korrewegwijk, Groningen – Klik hier

Details van Appartement te huur in Korrewegwijk, Groningen

Prijs – 1134.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 46m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Padangstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren