Palissade Gorinchem Nederland in Gorinchem via Huurflits

Palissade Gorinchem NederlandOp een perceel van 120 m2, bevindt zich dit splinternieuw, op te leveren appartement. De woning wordt verhuurd inclusief ruime, zonnige achtertuin. Gelegen op het westen. De woning is gelegen als laatste in een rij. Om deze reden is de achterzijde van de woning te benaderen via de zijkant van de woning.Dit appartement is gunstig gesitueerd aan een autoluwe straat in een kindvriendelijke, rustige en groene woonomgeving. Zowel aan de voor- als achterzijde een vrij uitzicht! Tevens aan de voorzijde aan een groenzone gelegen.Wijdschild is een populaire woonwijk. De wijk beschikt over allerlei voorzieningen waaronder verschillende basisscholen, een middelbare school, speeltuinen en ligt nabij de binnenstad en het winkelcentrum Hoog Dalem. Gorinchem is zeer centraal gelegen in het land. Grote steden als Breda, Utrecht en Rotterdam zijn bereikbaar binnen 30 autominuten. Ook beschikt Gorinchem over een treinstation met goede verbindingen.

Je vind de Appartement aan de Palissade Gorinchem Nederland  te Gorinchem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Gorinchem aan de Palissade Gorinchem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Gorinchem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Palissade in Gorinchem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Palissade in Gorinchem – Klik hier

Details van Appartement Palissade in Gorinchem

Prijs – 995.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Palissade Gorinchem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren