Palmbosweg Ermelo Nederland in Ermelo via Huurflits

Palmbosweg Ermelo Nederland1e Deze gestoffeerde recreatiebungalow met twee slaapkamers komt per 1 december beschikbaar op Bungalowpark Aqua Horst, prachtig gelegen aan het Veluwemeer.In overleg en optioneel is er ook een aanlegplaats voor een boot beschikbaar. Deze bungalow is een ideale uitvalsbasis voor fanatieke watersporters! Het park is gelegen aan een van de luxe jachthavens nabij het gezellige vissersdorpje Harderwijk.

Je vind de Huurwoning aan de Palmbosweg Ermelo Nederland  te Ermelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Ermelo aan de Palmbosweg Ermelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Ermelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Palmbosweg in Ermelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Palmbosweg in Ermelo – Klik hier

Details van Huis Palmbosweg in Ermelo

Prijs – 850.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 66

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Palmbosweg Ermelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren