Pampuskade Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Pampuskade Rotterdam NederlandType B1 (ca. 83m2) en B2 (ca. 74m2)Deze unieke driekamerappartementen met een gunstige zonligging op het westen, bieden uitzicht op de haven en afhankelijk van de verdieping ook op de Maas en de skyline van Rotterdam! Je beschikt over 2 slaapkamers en een ruime woonkamer met luxe open woonkeuken. Beide appartement types zijn gesitueerd aan de havenzijde van het woongebouw. Het type B1 bevindt zich op de begane grond en heeft een terras dat grenst aan de promenade. Het type B2 komt voor op de 1e tot 8e verdieping en heeft zowel een balkon als serre.

Je vind de Appartement aan de Pampuskade Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Pampuskade Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Pampuskade in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Pampuskade in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Pampuskade in Rotterdam

Prijs – 1335.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 74

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Pampuskade Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren