Pancratiusstraat in Heerlen via Esteon

PancratiusstraatTe huur: een 2-kamer appartement van 45m2 oppervlakte. De woning beschikt over 1 slaapkamer(s) en zal gestoffeerd opgeleverd worden. Te huur voor €600,- per maand. Voorzieningen: Parkeermogelijkheid, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, dubbel glas. De borgsom bedraagt €600,-. Past deze woning bij jouw wensen?

Je vind een Appartement te huur in Heerlen, Heerlen-Centrum nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Heerlen aan de Pancratiusstraat en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement te huur in Heerlen, Heerlen-Centrum wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement te huur in Heerlen, Heerlen-Centrum – Klik hier

Details van Appartement te huur in Heerlen, Heerlen-Centrum

Prijs – 600.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Pancratiusstraat

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren