Pannesheiderstraat Kerkrade Nederland in Kerkrade via Huurflits

Pannesheiderstraat Kerkrade NederlandTe huur in een ruim pand aan de Pannesheiderstraat een appartement van 16m2. Gelegen op een uitstekende locatie, in stadsdeel Blijerheide, op loopafstand van het stadscentrum. Het is een zojuist gerenoveerd pand met nieuwe kozijnen en ramen. Het pand is in goede staat met een mooie keuken, douches en wc.

Je vind de Kamer aan de Pannesheiderstraat Kerkrade Nederland  te Kerkrade nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Kerkrade aan de Pannesheiderstraat Kerkrade Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Kerkrade. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Pannesheiderstraat in Kerkrade wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Pannesheiderstraat in Kerkrade – Klik hier

Details van Kamer Pannesheiderstraat in Kerkrade

Prijs – 335.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Pannesheiderstraat Kerkrade Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren