Papendallaan Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Papendallaan Arnhem NederlandRiante 4-persoons bungalow te huur nabij Arnhem. Deze luxe ingerichte recreatiewoning is voorzien van 2 slaapkamers. Gelegen op een prachtig vakantiepark met vele voorzieningen voor jong en oud. Aan de rand van het bos met wandel en fietsroutes en op korte loopafstand van een honden losloopgebied en een zandverstuiving. Ideaal voor 1 of 2 volwassenen met of zonder kinderen. Adres bij benadering en op aanvraag.Aanvullend:Het goed geoutilleerde vakantiepark beschikt over een indoor speeltuin, sfeervol familierestaurant, snackbar en uitgebreide buiten speeltuin. Natuurliefhebbers halen hier in de regio én op het prachtige bosrijke park ook zeker hun hart op.Indeling:EntreeWoonkamerOpen keukenSlaapkamer met tweepersoonsbedSlaapkamer met 2 losse beddenBadkamer v.v. douchecabine, wastafel en toiletTerras met tuinmeubilai

Je vind de Huurwoning aan de Papendallaan Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Arnhem aan de Papendallaan Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Papendallaan in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Papendallaan in Arnhem – Klik hier

Details van Huis Papendallaan in Arnhem

Prijs – 895.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Papendallaan Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren