Parade Venlo Nederland in Venlo via Huurflits

Parade Venlo NederlandIn Venlo-Centrum is dit leuke appartement gelegen op loopafstand van winkel- en horecavoorzieningen. De woning beschikt over een gezellige woonkamer met een halfopen keuken, 2 slaapkamers en een badkamer.Indeling:Begane grond:Entree/gang met trapopgang naar de woningen op de eerste, tweede en derde woonlaag.Tweede verdieping:De gang geeft toegang tot de twee slaapkamers (ca. 13 en 9 m²), badkamer met ligbad en douche, wastafel en toilet, en de woonkamer. De woonkamer is ca. 27 m² groot. Half open keuken (ca. 5 m²). De keuken beschikt over een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, en een inbouwkoelkast. De huidige huurder biedt enkele zaken ter overname aan: Laminaatvloer Vitrages Badkamerkastje Koof verwarmingsbuis Diverse lampen Kast in de gang

Je vind de Appartement aan de Parade Venlo Nederland  te Venlo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Venlo aan de Parade Venlo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Venlo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Parade in Venlo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Parade in Venlo – Klik hier

Details van Appartement Parade in Venlo

Prijs – 825.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 64

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Parade Venlo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren