Paradijslaan Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Paradijslaan Eindhoven NederlandBegane grond:entree met meterkast en toegang tot een woonkamer met keuken en slaapkamer.De ruime woonkamer is voorzien van een laminaatvloer, wit gestuukte wanden en een open keuken. Diverse authentieke elementen zoals glas-in-lood.De keuken is voorzien van een gaskookplaat, koel-/vriescombinatie, was-droogcombinatie, vaatwasser, kastruimte en spoelbak. Naast de keuken bevindt zich tevens een berging onder de trap.De aparte badkamer is ruim en vrijwel geheel betegeld. Voorzien van douche, hangcloset, radiator en wastafel.

Je vind de Appartement aan de Paradijslaan Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Paradijslaan Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Paradijslaan in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Paradijslaan in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Paradijslaan in Eindhoven

Prijs – 1275.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 70

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Paradijslaan Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren