Parallelweg Coevorden Nederland in Coevorden via Huurflits

Parallelweg Coevorden NederlandINDELING:Begane grond: entree voorzien van intercominstallatie, berging 5 m² met ruimte voor afvalcontainer en fiets, meterkast voorzien van eigen meters, trapopgang naar verdieping.Verdieping: hal, toilet met fonteintje, woonkamer met open keuken voorzien van inbouwkeuken met koelkast, diepvrieskast, gaskookplaat en afzuigkap, zitgedeelte, schuifdeur naar dakterras, slaapkamer met inloopkast, badkamer met douche, vaste wastafel en wasmachineaansluiting, kast met CV-ketel en mechanische ventilatie-unit.

Je vind de Appartement aan de Parallelweg Coevorden Nederland  te Coevorden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Coevorden aan de Parallelweg Coevorden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Coevorden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Parallelweg in Coevorden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Parallelweg in Coevorden – Klik hier

Details van Appartement Parallelweg in Coevorden

Prijs – 795.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 56

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Parallelweg Coevorden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren