Parallelweg Maastricht Nederland in Maastricht via Huurflits

Parallelweg Maastricht NederlandDe woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd in Wyck Maastricht dicht bij de universiteiten, supermarkten, markt en het bekende vrijthof. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.Parterre: entree/hal met bellenpaneel, intercom installatie en trappenhuis.Begane grond, eerste en tweede verdieping: keuken voorzien van alle apparatuur (oven, ijskast(met vriesvak), inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser), slaapkamer is gestoffeerd, badkamer met douche, toilet en wastafel.

Je vind de Appartement aan de Parallelweg Maastricht Nederland  te Maastricht nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Maastricht aan de Parallelweg Maastricht Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Maastricht. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Parallelweg in Maastricht wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Parallelweg in Maastricht – Klik hier

Details van Appartement Parallelweg in Maastricht

Prijs – 1000.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Parallelweg Maastricht Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren