Parc_Merwede Meerkerk Nederland in Meerkerk via Huurflits

Parc_Merwede Meerkerk NederlandIn de nabije omgeving bevinden zich historische dorpen en stadjes zoals Gorinchem, Leerdam en Vianen. Door de ligging aan het Merwedekanaal, met een jachthaven en vele waterwegen rondom Meerkerk is het park voor watersporters een interessante locatie.Deze sfeervolle Finse houten Chalet is volledig geïsoleerd, heeft een geweldige ligging met ruim uitzicht op de landerijen.De recreatiewoning heeft een woonoppervlakte van 40m2 en een aparte berging van ca 12 m2.Royale woonkamer van ca. 20 m2 voorzien van laminaat vloer, inbouwspots en openslaande deuren naar het terras met uniek uitzicht op de polderijen.Keuken met afzuigkap, spoelbak, boiler en koelkastBadkamer volledig betegeld met douche, toilet en wastafel.Slaapkamer van ca. 10 m. Afgewerkt met een laminaat vloer.Berging is volledig geïsoleerd en heeft een wasmachine aansluiting.Rondom de gehele woning ligt een veranda, terras en ruime, fraai aangelegde tuin met fantastisch uitzicht over de weidse polders.

Je vind de Huurwoning aan de Parc_Merwede Meerkerk Nederland  te Meerkerk nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Meerkerk aan de Parc_Merwede Meerkerk Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Meerkerk. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Parc Merwede in Meerkerk wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Parc Merwede in Meerkerk – Klik hier

Details van Huis Parc Merwede in Meerkerk

Prijs – 825.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Parc_Merwede Meerkerk Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren