Parkstraat Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Parkstraat Arnhem NederlandIndeling:Begane grond:Trap naar 1e verdiepingAppartement (1e verdieping):Entree, hal, deur naar de gezellige woonkamer voorzien van laminaatvloer en openslaande deuren naar het balkon. Badkamer, bereikbaar vanuit de hal, voorzien van douche en wastafel, separaat toilet. Slaapkamer met inbouwkast. Keuken aan de achterzijde voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder gaskookplaat, oven, koelkast, magnetron en vaatwasser.

Je vind de Appartement aan de Parkstraat Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Arnhem aan de Parkstraat Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Parkstraat in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Parkstraat in Arnhem – Klik hier

Details van Appartement Parkstraat in Arnhem

Prijs – 1145.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 78

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Parkstraat Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren