Parkstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Parkstraat DenHaag NederlandIndeling: De studio is gelegen op de begane grond aan de voorzijde van het pand. Het heeft een mooie salon en eetkamer met een open keuken. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en separaat toilet. De kamer is verder uitgerust met een comfortabele slaapbank en een tweepersoonsbed. De gezamenlijke was- en droogruimte bevindt zich op de eerste verdieping.

Je vind de Studio aan de Parkstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHaag aan de Parkstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Parkstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Parkstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Studio Parkstraat in Den Haag

Prijs – 1145.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 31

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Parkstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren