Parkweg Nijmegen Nederland in Nijmegen via Huurflits

Parkweg Nijmegen NederlandHet woon-slaapgedeelte is voorzien van een karakteristieke houten vloer, een sfeerhaard en fraaie en-suite deuren die u toegang geven tot de keuken. De strak gestuukte wanden en het plafond met ornamenten zorgen voor een moderne uitstraling met klassieke elementen. De ruime dubbele ramen zorgen enerzijds voor een grote dosis lichtinval en anderzijds voor een prachtig uitzicht over het park met o.a. zijn 3 oude wallen, verdedigingsmuur en vijvers. De keuken is voorzien van diverse Siemens inbouwapparatuur en heeft een lichte kleurstelling. De keuken biedt toegang tot de kleine maar praktische wasruimte.De geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche en een wastafelmeubel. De openslaande deuren aan de achterzijde geven toegang tot het buitenterras aan de achterzijde. Hier kan elk appartement gebruik maken van een gemeenschappelijke zithoek, waar het bij zonnig weer heerlijk vertoeven is.

Je vind de Studio aan de Parkweg Nijmegen Nederland  te Nijmegen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Nijmegen aan de Parkweg Nijmegen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Nijmegen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Parkweg in Nijmegen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Parkweg in Nijmegen – Klik hier

Details van Studio Parkweg in Nijmegen

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 45

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Parkweg Nijmegen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren