Parkweg Schiedam Nederland in Schiedam via Huurflits

Parkweg Schiedam NederlandNaast het metrostation Parkweg, 1 halte verwijderd van station Schiedam Centraal. Met de trein is het minder dan 5 minuten. naar het centraal station van Rotterdam. Er zijn meerdere supermarkten binnen 5 minuten. loopafstand en ook leuke restaurants.VoorzieningenGedeelde parkeerplaatsPrivé woonkamerEigen toiletEigen keukenPrive badkamerGedeeld balkon

Je vind de Studio aan de Parkweg Schiedam Nederland  te Schiedam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Schiedam aan de Parkweg Schiedam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Schiedam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Parkweg in Schiedam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Parkweg in Schiedam – Klik hier

Details van Studio Parkweg in Schiedam

Prijs – 1050.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Parkweg Schiedam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren