Parrestraat Oost-Maarland Nederland in Oost Maarland via Huurflits

Parrestraat Oost-Maarland NederlandZeer rustig gelegen, op slechts 4 km van Maastricht, met eigen oprit, parkeerplaats, terras en uitzicht op de wei.De woning heeft een woonkamer en een semi-open keuken, voorzien van een gasfornuis, koelkast en voldoende opbergkasten. Nieuwe badkamer met douche, wastafel, toilet. Aansluiting voor de wasmachine.

Je vind de Appartement aan de Parrestraat Oost-Maarland Nederland  te Oost Maarland nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Oost Maarland aan de Parrestraat Oost-Maarland Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Oost Maarland. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Parrestraat in Oost-Maarland wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Parrestraat in Oost-Maarland – Klik hier

Details van Appartement Parrestraat in Oost-Maarland

Prijs – 960.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 60

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Parrestraat Oost-Maarland Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren