Pascalerf Tilburg Nederland in Tilburg via Huurflits

Pascalerf Tilburg NederlandHet gehele appartement is gemoderniseerd en instapklaar gemaakt. De gehele woning is voorzien van een laminaatvloer.Ruime woonkamer met een geheel moderne keuken. Vanuit de overloop kunt u naar de slaapkamer en de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en zeer ruim van opzet.Het appartement beschikt over een eigen berging en eigen balkon.Tevens gemeenschappelijke- en overdekte fietsenberging aanwezig.

Je vind de Appartement aan de Pascalerf Tilburg Nederland  te Tilburg nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Tilburg aan de Pascalerf Tilburg Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Tilburg. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Pascalerf in Tilburg wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Pascalerf in Tilburg – Klik hier

Details van Appartement Pascalerf in Tilburg

Prijs – 805.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Pascalerf Tilburg Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren