Passage DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Passage DenHaag NederlandIndeling:De entree is gelegen aan de Hofweg, met een afgesloten entree met bellentableau en brievenbussen. Entree woning, via een kleine trap komt u in de studio. Aan de raamzijde van de woning treft u het gemeubileerde woon- en eetgedeelte met een open keuken voorzien van inbouwapparatuur, waaronder een inbouwkoelkast, kookplaat, afzuigkap en vaatwasser.Naast een tweepersoonsbed beschikt het slaapgedeelte over diverse inbouwkasten.Moderne badkamer met wastafelmeubel, inloopdouche en toilet, tevens bevindt zich hier de wasmachine.

Je vind de Studio aan de Passage DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad DenHaag aan de Passage DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Passage in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Passage in Den Haag – Klik hier

Details van Studio Passage in Den Haag

Prijs – 1175.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 35

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Passage DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren