Passage DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Passage DenHaag NederlandIndeling:De entree is gelegen aan de Hofweg, met een afgesloten entree met bellentableau en brievenbussen. Via het trappenhuis bereikt u de entree van de woning, op de 4e verdieping.Achter de voordeur bevinden zich een videofoon en de hal met toegang tot alle vertrekken. Woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur, waaronder een inbouw koelkast, kookplaat en vaatwasser. Tevens heeft u vanuit de woonkamer toegang tot het balkon.De slaapkamer is te bereiken via de hal of middels een schuifpui in de woonkamer. Naast een tweepersoonsbed heeft de slaapkamer diverse inbouwkasten waardoor je veel opbergruimte hebt.Moderne badkamer met wastafel, inloopdouche en toilet. Tevens is er een berging in de woning, waar ook de wasmachine staat.Bijzonderheden:- Gelegen in de Passage, een unieke locatie, een rijksmonument in hartje Den Haag;- Gemeubileerd en stijlvol ingericht met hoge kwaliteit;- Exclusief nutsvoorzieningen;- Beschikbaar in oktober;- Foto’s voor impressie;

Je vind de Appartement aan de Passage DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Passage DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Passage in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Passage in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Passage in Den Haag

Prijs – 1375.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 53

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Passage DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren